Op 13 november 1977 opende het filiaal in Kruiningen zijn deuren aan de Elenbaasstraat. Na 7 jaar verhuisde de vestiging naar een groter pand aan de Zandweg 20B. En in 1989 werd het huidige pand in gebruik genomen aan de Zandweg 1B.

Hieronder zien we Jaap Witte in de deuropening van het pand aan de Elenbaasstraat. Deze foto is genomen rond 1977.

Na 7 jaar had Jaap er zo’n succes van gemaakt dat de winkel te klein werd. Daarop is TMC Kruiningen verhuisd naar een groter pand aan de Zandweg 20B (1984).

Daarop volgend wordt het eerste nieuwbouwpand van TMC gebouwd eind van de jaren ’80 aan de Zandweg 1B in Kruiningen.

De opening van de winkel in 1989. De showroom stond destijds vol met onder andere donker bruine eikenhouten meubelen. Een gedeelte van het assortiment uit Goes (Trendmarkt) verhuisd naar dit pand toe. Hierdoor wordt de collectie meubelen toegevoegd aan het assortiment van TMC Kruiningen.

Op de foto zien we het complete wagenpark van TMC bij Kruiningen, Zandweg 1B omstreeks 1993.

Het is haast niet voor te stellen hoe snel TMC Kruiningen groeit, de stappen volgden zich in deze periode steeds sneller op. Zo werd slechts 4 jaar later, in 1993, het pand aan de Zandweg 20B uitgebreid en verdubbelt zo in oppervlakte.

Tegenwoordig heeft het pand een vernieuwde uitstraling. De punten op het dak zijn verdwenen. Onderstaande foto is genomen in 2017.

Ook de showroom is niet het zelfde gebleven;). Hieronder ziet u een foto van de huidige winkel. Hierin worden de nieuwste woonidee├źn en woonmogelijkheden zoals ‘slim wonen’ & maatwerk mogelijkheden gepresenteerd.

Woonwinkel Kruiningen anno 2022