Welkom in Goes! Deze woning is het perfecte voorbeeld van rust creëren op een sfeervolle manier. We kijken binnen bij onze collega, Aart-Jan. Hij woont hier samen met zijn vrouw en ze hebben (uiteraard) gekozen voor een stijlvol interieur. Niet te kleurrijk maar ook niet saai. Men denkt vaak dat dat een moeilijke combinatie is maar hier wordt het tegendeel bewezen. Bekijk de binnenkijker bij Aart-Jan.

Er is gekozen voor een rustige omgeving door allemaal grijstinten te combineren met hout voor de warmte. Ook wordt er gebruik gemaakt van geweven stoffen en warm leer in combinatie met strak afgewerkte meubels. Dit zorgt voor een stijlvol geheel terwijl het toch subtiel blijft. Overal in de kamer is iets te zien maar het is niet te overheersend. Zo blijft de saaiheid uit maar blijft het rustig in de kamer. De verschillende grijstinten combineren wordt ter plekke gedaan. Dit omdat je kleuren in de juiste ruimte bij elkaar moet leggen om te zien of de kleuren in die ruimte goed over komen.

De industriële deur met open glas geeft een doorkijk naar de hal/keuken hierdoor is het geheel ruimtelijker. De visgraat op de vloer is een wat klassieker element in deze inrichting. Een visgraat vloer wordt vaak met veel industriële aspecten gecombineerd om het niet te kil te laten worden. Deze visgraat is grijs. Juist daardoor valt de vloer niet al te erg op en brengt het op een neutrale manier sfeer in de ruimte. De vergrijsd houten meubelen zorgen voor de warmte in het geheel.

Aart-Jan en Carolien wisten snel welk type interieurstijl ze wilde creeren. Daardoor wisten zij erg goed wat voor stijl ze wilden en wat de kleuren moesten worden. Diverse collega’s hebben hen tips gegeven en zo is het eindresultaat tot stand gekomen!

Bij TMC Wonen maken we gebruik van verschillende merken om deze stijl te kunnen creëren. Zo zijn de merken die we in dit interieur hebben gebruikt: een Luxaflex Houten Jaloezie, vloerbedekking van Desso en een Stalen Industriële deur van Bruynzeel.

Mocht deze stijl jou wel trekken, geef ons een seintje en we denken graag met je mee!