Dit appartementencomplex vind je aan de rand van Kruiningen. De bewoners hebben een prachtig uitzicht over het water waar ze dankbaar gebruik van willen maken. De stijl die hen aantrekt is vooral rustig met een moderne tint. Zij wisten al erg goed welke stijl en kleuren zij wilden maar niet hoe zij de inrichting het beste konden vormgeven. Wil je meer zien? Bekijk dan de binnenkijker.

TMC Wonen heeft een 3D tekening gemaakt en op die manier, samen met de bewoners, de gewenste stijl gecreëerd.

De ruimte van het appartement is groot met veel ramen. Dit zorgt voor veel lichtinval waar je goed gebruik van kunt maken. Zo hebben zij een lichtkoepel in de keuken laten plaatsen en hebben zij een geheel glazen schuifpui richting de zee. Hierdoor oogt de ruimte nog groter dan dat hij al is en is goede zonwering wel een must.

Om de moderne stijl te creëren en toch basic te blijven is er gekozen voor strakke meubels in pastel kleuren. Zo wordt er gebruik gemaakt van zacht roze, blauw, grijs, wit en licht hout met de warmte gezocht in de stof van de bank, de gordijnen en in het kleed.

Een speciale must voor de bewoners van dit appartement was een bureau integreren in de woonkamer op een unieke manier. Eén van de bewoners werkt vaak thuis achter de laptop en vindt het dan gezellig om niet apart te hoeven zitten. Normaal is een bureau een “obstakel” maar samen met TMC Wonen hebben deze bewoners het voor elkaar gekregen om het bureau op een stijlvolle manier in het interieur te verwerken waardoor dit geen “doorn in het oog” maar juist een “kers op de taart” wordt.

Ook de inloopkast in de slaapkamer is helemaal op maat gemaakt en samen met de bewoner ontworpen.

De bewoners wisten welke stijl ze wilden maar ze hadden geen idee hoe ze dat voor elkaar moesten krijgen. We hebben dit door middel van een tekening goed in kaart kunnen brengen. Zo werd het voor de bewoners duidelijk wat er mogelijk is met hun ruimte en de stijl die ze graag wilden.

Bij TMC Wonen maken we gebruik van verschillende merken om deze stijl te kunnen creëren. Zo zijn de merken die we in dit interieur hebben gebruikt: een Luxaflex Duette met Somfy afstandsbediening voor de lichtkoepel in de keuken, de bank Sky van Havee, het maatwerk wandmeubel/bureau van Interstar, de inloopkast van VTH Kasten, de PVC vloer van Montinique en de gordijnen van Artex en Eijffinger.

Mocht deze stijl jou wel trekken, geef ons een seintje en we denken graag met je mee!