Welkom in Goes. Dit is een voormalig verzorgingstehuis dat is omgebouwd naar verschillende woningen. Daardoor bestaat de woning uit verschillende kamers met hele hoge plafonds en de bewoners (niemand minder dan Johan Jr. en zijn gezin) wilden dit graag benadrukken. De stijl die zij wilden creëren is stoer/industrieel maar wel met een retro/vintage gezellige warmte.

De collega’s uit TMC Kruiningen hebben een 3D tekening gemaakt en in nauw overleg met Johan de gewenste stijl gecreëerd. Wil je nog meer zien? Bekijk dan de binnenkijker.

De ruimtes van de woning zijn erg hoog en daardoor is ervoor gekozen om er ook hoge deuren in te plaatsen. Zo is de deur vanuit de hal naar de woonkamer een taatsdeur geworden en de trapkast en de wc hebben een hoge, stijlvolle deur gekregen. Hoog om het moderne erin te houden maar de lijsten erin om de gezelligheid en warmte uit te stralen.

De muren zijn in donkerdere kleuren behangen. Dit maakt de ruimte stijlvol en gezellig. Doordat de kamer en de keuken groot en hoog zijn kunnen de muren dit wel gebruiken.

Er is voor stalen lampen gekozen om het staal van de taatsdeur terug te laten komen en de visgraat op de vloer en de print in de gordijnen zorgen weer voor dat stijlvolle, gezellige accent. De trap naar boven is bekleed om in de hal ook de warmte terug te brengen. De muren zijn wit gelaten voor de rust.

In de keuken trekt de eethoek meteen de aandacht. Door de retro/grafische print op de muur trekt je aandacht richting het gezellige deel van de eetkeuken en de echte kerkbank die zij als eetkamerbank gebruiken zorgt ervoor dat deze zithoek iets unieks heeft. Ook hier zijn de lampen weer van staal voor de eenheid.

Dankzij de 3D tekeningen is werd het heel wat makkelijker om de juiste keuzes te maken. Zo werd het duidelijk wat er mogelijk is met de woonruimtes en hoe dit het beste ingedeeld kan worden.

Bij TMC Wonen maken we gebruik van verschillende merken om interieurstijlen te kunnen creëren. Zo zijn de merken die we in dit interieur hebben gebruikt de taatsdeur van Bruynzeel, de lampen van ETH, de vloerbedekking van Desso en de gordijnen van Sanderson.

Mocht deze stijl jou wel trekken, geef ons een seintje en we denken graag met je mee