Deze prachtige woning aan het water in Goes is geheel gebouwd en ingericht naar wens van haar bewoners. De vorige woning op het perceel, al lange tijd in de familie, voldeed niet meer aan de wensen en behoeftes van vandaag de dag. Door een geheel nieuwe woning te bouwen, geheel gepersonaliseerd, voldoet de nieuwe woning aan alle woonwensen. Voor de bewoners een ware woondroom die werkelijkheid is geworden. Zowel van binnen als van buiten is overal over nagedacht en ingespeeld op persoonlijke wensen.

De woning is ruim opgezet met vele mooie raampartijen welke uitzicht bieden op het water. Hierdoor is er in de woning veel prachtige lichtinval. Daarnaast bieden de raampartijen de kans om op veel plekken te kunnen genieten van het indrukwekkende uitzicht. De ruimtes zijn open, maar door te werken met speelse afscheidingen zoals een op maat gemaakte haard en tv-meubel worden er knusse ruimtes gecreëerd.

Het huis moest gezellig, tijdloos en rustig worden maar vooral niet te saai! Door te kiezen voor kleurrijke meubels met een strak, tijdloos design ontstaan gezellige ruimtes waar je heerlijk tot rust kunt komen. Veel van de meubels zijn geheel op maat gemaakt om zo optimaal gebruik te kunnen maken de ruimte, daarnaast zorgt het voor een rustig geheel. Middels kleurrijke accessoires welke qua kleur passen in het geheel krijgen de ruimtes speelsheid zonder ‘te uitbundig’ te worden.

Zoals gezegd staat de woning op de plek waar vroeger het ouderlijk huis stond, en dit mocht van de bewoners zeker niet in de vergetelheid raken. Zo is een prachtig glas-in-loodraam met zorg uit de voormalige woning geplaatst, om nu terug te keren in de nieuwe woning. Het is een echte Eye-catcher geworden en basis voor het kleurpalet welke is toegepast in het nieuwe interieur. De gelige tint uit het glas-in-loodwerk komt als accent terug in zowel de zit- als eetkamer.

Ook bij het reguleren van de lichtinval heeft TMC Wonen met de bewoners meegedacht. Alle raambekleding is met zorg uitgekozen, van kleur tot gebruiksvriendelijkheid, overal is aan gedacht.

TMC Wonen heeft mogen bijdragen aan het realiseren van hun droominterieur, passend bij het droomhuis van de familie. Door middel van een 3D tekening en persoonlijk, deskundig advies is samen met de familie en andere partijen toegewerkt naar dit sfeervolle totaalplaatje. De bewoners hadden een idee en vele dromen voor hun nieuwe woning op deze bijzondere plek. Middels een nauwe samenwerking met zowel de bewoners als andere partijen zoals een interieur bouwer en architect zijn alle woondromen werkelijkheid geworden.

We hebben bij TMC Wonen gebruik gemaakt van diverse merken om deze woondroom te realiseren. Bij dit interieur hebben we gebruik gemaakt van onder andere de volgende merken: Interstar (sidetable en salontafel), Bonaparte (tapijt), Artex (gordijnen), Luxaflex duette, Interstil (rails), De Munk (karpet) en vele meubelmerken.

Past deze stijl ook bij jou? Laat het ons weten, we denken graag met je mee!